Frisør Carina Storm

Balayage specialist & farve nørd, Carina Storm 

Velkommen til, og tak fordi du læser med.


For 5 år siden havde jeg en drøm, i en alder af 21år. En drøm om at åbne egen salon. En salon hvor der skulle kræses om detaljen, især når vi snakker indenfor farve i langt hår.

 

Så for 5 år siden slog jeg dørene op for min daværende salon Colourstyle, som jeg lukkede ned for 3 år siden igen, da jeg valte at indgå i et samarbejde, med en grossist virksomhed og Trend of Hair i hjertet af odense. 


I dag, er jeg så heldig at jeg indgår i et fantastisk team. I nogle luksuøse lokaler. Her finder i mig fast torsdag & fredag, samt enkelte andre hverdage.


Når jeg ikke er i salonen, er det typisk fordi at jeg er ude og undervise mine ''kollegaer'' rundt omkring i landet. 

Jeg har på nuværende tidspunkt undervist i 3 års, hvilket har givet mig en masse ekstra erfaring, viden og sikkerhed i farverne. 


Jeg kender de farver jeg arbejder med, ned til mindste farveteori, hvilket også gør at jeg kan sammensætte alverdens lækre farver, som måske nogle ville tro var en umulig opgave. 


Jeg bestræber mig efter at man aldrig bliver for god til at kunne lære noget nyt. Derfor er det vigtigt at jeg hele tiden holder mig opdateret med de nyeste teknikker på ''markedet''Ord der varmer

Carina er en meget dygtig frisør, der hurtigt fornemmer hvad man ønsker og desuden er god til at rådgive. At hun også har yderst fair priser på hendes gode arbejde er jo kun et ekstra plus! Anbefalinger herfra!☺️


Carina

Den dygtigste og sødeste frisør i byen 🌸

Ditte

Altid oplagt, altid sød. Altid god service og smil. Her er en frisør der ikke kun kan sit fag til fulde, men også er yderst serviceminded .


Heidi